Ünlü komedyen kendi yetiştirdiği zeytinleri hasat etti

Ünlü komedyen kendi yetiştirdiği zeytinleri hasat etti

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde hem tatil yapan hem de kendi yetiştirdiği zeytinleri hasat eden ünlü komedyen Ata Demirer, zeytinlerle çektiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa s...

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde hem tatil yapan hem de kendi yetiştirdiği zeytinleri hasat eden ünlü komedyen Ata Demirer, zeytinlerle çektiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yapılan fotoğrafın altına şarkıcı Ceylan Ertem de, ‘Of gelsin çılgın kahvaltılar’ yazdı.

"Hedefim Sensin" isimli yeni filmiyle sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan ünlü komedyen Ata Demirer, set yorgunluğunu Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde atıyor. Bozcaada’da hem tatil yapan hem de kendi yetiştirdiği zeytinliklerle ilgilenen Demirer, topladığı zeytinlerle çektirdiği bir pozunu ’Bakarsan bağ.. bir sene verir zeytin bir sene vermez derler ya.. yok öyle bir şey’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan Ata Demirer’in fotoğrafının altına ünlü şarkıcı Ceylan Ertem de yorum yaptı. Fotoğrafa ‘Of gelsin çılgın kahvaltılar’ yorumunu yazan Ertem’e Demirer’den de cevap gecikmedi. Demirer, Ertem’in yorumuna ‘Sade yağ, peynir ölcez çılgınlıktan’ diye cevap verdi.

Ünlü komedyen, fotoğrafına yorum yapan hayranlarına cevap vermeyi de ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.