Ünlü manken Tuğçe Aral’dan, Halil Umut Meler tepkisi!

Ünlü manken Tuğçe Aral’dan, Halil Umut Meler tepkisi!

Koyu bir Galatasaray taraftarı olmasıyla bilinen ünlü manken ve şarkıcı Tuğçe Aral, sarı-kırmızılı ekibin Ankaragücü'ne mağlup olduğu maçın hakemi...

Koyu bir Galatasaray taraftarı olmasıyla bilinen ünlü manken ve şarkıcı Tuğçe Aral, sarı-kırmızılı ekibin Ankaragücü'ne mağlup olduğu maçın hakemi Halil Umut Meler'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Ankaragücü-Galatasaray maçının hakemi Halil Umut Meler, verdiği kararlarla gündem oldu. Sahadan 2-1 mağlup ayrılan Sarı-kırmızılılar 8 maç sonra kaybederken, fanatik Galatasaray taraftarı ünlü manken ve şarkıcı Tuğçe Aral, sosyal medya üzerinden Halil Umut Meler'e tepki gösterdi.

Manken Aral, Galatasaray 2-0 gerideyken Mustafa Mohamed'in kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrası Halil Umut Meler'in maç anındaki fotoğrafını paylaşarak, "Sen hakemsen ben ABD başkanıyım" notunu düşerek tepkisini ortaya koydu.

118 cm ile Türkiye'nin en uzun bacaklı mankeni olarak bilinen Tuğçe Aral'ın sosyal medya üzerindeki tepki mesajına taraftarlar da destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.