Ünlü oyuncular Pasific’te buluştu

Ünlü oyuncular Pasific’te buluştu

Pasific Film Yapım, Ankara’daki oyunculuk atölyesi öğrencileri için her hafta farklı ünlü isimleri getirerek tecrübelerini paylaşmalarını sağlıyor.Pasific Film Yapımın oyunculuk akademisinde bu hafta,...

Pasific Film Yapım, Ankara’daki oyunculuk atölyesi öğrencileri için her hafta farklı ünlü isimleri getirerek tecrübelerini paylaşmalarını sağlıyor.

Pasific Film Yapımın oyunculuk akademisinde bu hafta, usta oyuncu Haldun Boysan, Atılay Uluışık ve ekranların sevilen yüzü Hülya Gülşen vardı. Tecrübelerini paylaşmak ve atölye çalışmaları yapmak amacıyla Pasific Akademi’ye gelen usta oyuncular, öğrencilerin hepsini teker teker yönlendirerek birçok doğaçlama rol yaptırdılar. Öğrenciler; sahnede rollerini icra ederken, eğitmenleri de, yılların sağlamış olduğu profesyonel bir bakış açısıyla, öğrencilerin performanslarını değerlendirdi. Oyunculuk mesleğinin püf noktalarını eğlenirken öğrenen öğrenciler, usta oyuncularla anı ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmeyip bolca fotoğraf çektirdiler.

Toplumsal değerler ve kültürel zenginliklerin gelecek kuşaklara aktarılmasında gençlere çok önemli görevler düştüğünü ve çağın gerektirdiği modern olgulara ayak uydurarak, kültür taşıyıcılığının sorumluluk bilincinde olarak güzel ve özgün üretimlerin gerçekleştirilmesi konusunda öğrencilerde ciddi bir farkındalık oluşturdu.

Dolu dolu geçen 4 aylık kurs maratonunun hemen ardından, ünlü oyuncuların yaptıkları oyunculuk workshopları ile daha da verimli hale gelen eğitimlerden son derece memnun olan öğrenciler, bu güzel imkanları kendilerine sunan Pasific Film Yapım’a çokça teşekkür etti.

Geçtiğimiz dönemde Atölye’ye konuk olan isimler arasında; Şevket Süha Tezel, Hüseyin Elmalıpınar, Zerrin Epikmen, Umut Karadağ, Cem Emüler, Asuman Bora, Haldun Boysan, Hülya Gülşen, Atılay Uluşık, Miraç Eronat, Okan Şenozan, Orhan Aydın, Rıza Sönmez, Nusret Şenay, Mehmet Ulusoy, Ötüken Hürmüzlü, Alpay Ulusoy, gibi alanında uzmanlaşmış isimler vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.