Ünlü Tenor Aysev, Rafet El Roman İle Albüm Çıkaracak

Ünlü Tenor Aysev, Rafet El Roman İle Albüm Çıkaracak

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü tenor Hakan Aysev, Rafet El Roman ile albüm çıkaracağı müjdesini verdi.

- Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü tenor Hakan Aysev, Rafet El Roman ile albüm çıkaracağı müjdesini verdi.

Türkiye’nin Pavarotti'si olarak bilinen ünlü tenor Hakan Aysev, opera severlere unutulmaz bir gece yaşattı. İstanbul Opera ve Balesi sanatçısı Hakan Aysev, Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası'nın konuk sanatçısı olarak Nurol Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde sahne aldı. Klasik Müzik Konseri kapsamında konuk sanatçı olarak sahneye çıkan ünlü tenor, birbirinden güzel klasik eserleri seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren konseri yaklaşık 500 kişi izledi. Söylediği şarkılar ile sanatseverleri büyüleyen Aysev, çoğu kez ayakta alkışlandı.

Konserin ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Aysev, sanata daha çok önem verilmesi gerektiğini belirterek "Türkiye'de dünya çapında önemli solistlerimiz var artık. Ama genel olarak binde bir buçuğu düşünürsek Türkiye’de sanat adına hiçbir şey yeterli olamaz. O yüzden çok sesli müziğe biraz daha önem verilmesi gerekiyor. Oda orkestralarının, senfoni orkestralarının açılması gerekiyor. Devamlılığın sürmesi gerekiyor. Umarım devletimiz ve politikacılar çok sesli müzik yapmaya daha çok destek verir. Çünkü çok sesli müzik yapılan yerde çok sesli düşünebilir insanlar. Daha demokratik yaşayabilirler. İnsanın insana saygı duyduğu toplumlar oluşur" dedi.

RAFET EL ROMAN İLE DÜET YAPACAK

Basın mensuplarının sorularını yanıtlamaya devam eden Aysev, yeni bir albüm çalışması yaptığının müjdesini vererek "Yeni bir albüm çalışması var. Neo klasik olacak. İçerisinde Rafet El Roman da olacak. Yaza karışık bir albüm hazırlıyoruz. Onun dışında konserler devam ediyor" diye konuştu.

Konser sonunda hayranlarından büyük ilgi gören Aysev birçok seveni ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

ÜNLÜ TENOR AYSEV, RAFET EL ROMAN İLE ALBÜM ÇIKARACAK

ÜNLÜ TENOR AYSEV, RAFET EL ROMAN İLE ALBÜM ÇIKARACAK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.