Ünlü Yönetmen Mustafa Kemal Uzun’u öldüren zanlının kaçışı kameralarda

Ünlü Yönetmen Mustafa Kemal Uzun’u öldüren zanlının kaçışı kameralarda

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile’deki evinde bıçaklandıktan sonra beyzbol sopasıyla başına vurarak öldüren ve polis tarafından gözaltına alınan O.A.’nın Uzun’un aracıyla kaçtığı anların görüntül...

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile’deki evinde bıçaklandıktan sonra beyzbol sopasıyla başına vurarak öldüren ve polis tarafından gözaltına alınan O.A.’nın Uzun’un aracıyla kaçtığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Zanlının araçla merdivenlerden aşağıya inmeye çalıştığı, inemeyince aracı bırakarak yaya olarak kaçması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Şile Çavuşpaşa Mahallesi’nde saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun’un kilitli olan kapısını kırarak içeriye giren polis ekipleri, içeride cesetle karşılaşmıştı. Bıçaklanması sonrasında beyzbol sopasıyla başına vurulduğu görülen Uzun’un sağlık ekipleri tarafından yapılan tetkikleri sonucunda hayatını kaybettiği belirlenmişti. Evde yapılan incelemede Uzun’un cep telefonu, cüzdanı ve otomobilinin çalındığını tespit etmişti.

Dizisinde oynattığı figüran tarafından öldürüldü

Olayın hemen ardından çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayeti Uzun’un dizisinde figüran olarak oynattığı O.A.’nın gerçekleştirdiğini tespit etti. Beylikdüzün’de Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından gözaltına alınan zanlı, şubeye götürüldü.

Araçla merdivenlerden inmeye çalıştı

Öte yandan, cinayeti işleyen O.A.’nın olaydan sonra Uzun’un aracıyla kaçtığı o anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, zanlı Uzun’un aracıyla cadde üzerinde bir süre seyir ediyor. Ardından da araçla merdivenlerden aşağıya inmeye çalışıyor. Bir süre merdivenlerden gitmeyi deneyen zanlının daha sonra aracı bırakıp kaçtığı görülüyor. O esnada merdivenlerden yukarıya da bir vatandaş yürüyor.

Rol tartışmasından dolayı öldürüldü

Olaydan sonra polis merkezine teslim olduğu öğrenilen O.A.’nın Cinayet Büro Amirliği’nde verdiği ifadede, yönetmen Uzun ile aralarında rol tartışmandan dolayı tartışma çıktığını söylediği, Uzun’un kendisine başka dizi ve filmlerde rol vereceğini söylediği ancak rol vermemesinden ötürü alkolün de etkisiyle kavga çıktığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.