Urla Trafik Denetleme İstasyon Amirliği Merkezi Hizmete Girdi

Urla Trafik Denetleme İstasyon Amirliği Merkezi Hizmete Girdi

İzmir'in Urla ilçesinde, Güzelbahçe Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği törenle hizmete girdi.

- İzmir'in Urla ilçesinde, Güzelbahçe Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği törenle hizmete girdi.

Urla ilçesi Gülbahçe Köyü’nde, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği Merkezi'nin açılışı için tören düzenlendi. Törene, İzmir Vali Yardımcısı Adem Karahasanoğlu, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemir, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Urla İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Genel Sekreteri Bahadır Yaldız, daire başkanları, 14 ilin trafikten sorumlu şube müdürleri, emniyet mensupları ve oda başkanları katıldı.

Törende konuşan İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, 2013 yılında çalışmalarına başlanılan hizmet binasının bir buçuk yıl içerisinde tamamlandığını ifade etti. İstasyonun açılışında katkısı bulunan teşekkür eden Uzunkaya, "İstasyonumuzun şehrimize, bölgemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız sağlıklı yolculuklar için katkı sağlayacak bir aracı unsur olmasını temenni ediyorum. İstasyonumuzda şoför dinlenme odası var. Güzergah üzerinde yolculukta yorulan sürücülerin istedikleri zaman bu istasyonu kendi otel odası ya da ev odası gibi kullanabilirler" dedi.

Törende, binanın yapım aşamasında katkısı olan kişilere teşekkür plaketi de takdim edildi. Protokol heyeti tören sonunda ise günün anısına ağaç dikti.

URLA TRAFİK DENETLEME İSTASYON AMİRLİĞİ MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

URLA TRAFİK DENETLEME İSTASYON AMİRLİĞİ MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.