Urla’da Fırınlar Denetlendi

Urla’da Fırınlar Denetlendi

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ile Urla’daki Ekmek Fırınları ve Unlu Mamul Üretim İşletmeleri’ni denetledi.

- Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ile Urla’daki Ekmek Fırınları ve Unlu Mamul Üretim İşletmeleri’ni denetledi.

Gıda mühendisi olmasının verdiği yetkin bilgi ve tecrübesiyle imalathanelerde inceleme yapan Başkan Uyar; “Ufacık bebeklerimizin, genç, yaşlı tüm vatandaşlarımızın tükettiği en önemli ürün olan ekmek ve unlu mamullerin üretim yapıldığı yerlerin sağlıklı ve temiz olması vatandaşlarımızın sağlığı ve gelecek nesillerimiz için çok önemli. Bu nedenle buradayım ve tüm denetimlerimizde sıklıkla bulunacağım” dedi. İşyerlerinde esnafı ve çalışanları hem bilgilendiren hem de sorunlarını dinleyen Başkan Uyar, tüm üretimhanelerimizin çok daha temiz, hijyenik ve sağlıklı üretim yapar hale gelmesi için Urla Belediyesi olarak çalışmaların hız kazandığını, şu an durum tespiti ve işletmelerin fiziki şartlarının analizinin yapıldığını anlattı. Başkan, esnafların ve çalışanlarının daha sağlıklı üretim yapabilmesi için ilçeye özel bir mevzuat düzenlemesi yapılacağını, eğitimler düzenleneceğini ve tüm çalışmaların titizlikle takip edilerek “Urla’da Sağlıklı Beslenme” ve “Sağlıklı Nesiller” için çalışmaların süreceğini müjdeledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.