Urla’da Okullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Yapıldı

Urla’da Okullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürlüğü ile Geleneksel Çocuk Oyunları Derneği işbirliğinde Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği, Urla’daki okulla

- Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürlüğü ile Geleneksel Çocuk Oyunları Derneği işbirliğinde Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği, Urla’daki okullar arasında gerçekleştirildi.

Öğrenciler, Çemberle İşbirliği, Mendil Kapmaca, Tombik ve Kaleli Yakan Top oyunlarında yarıştılar. Yarış sonunda dereceye giren okullara düzenlenen törenle kupaları verildi. Düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Uysal, “Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Böyle güzel bir organizasyonun içinde yer aldığınız ve bu şenliğe renk kattığınız için teşekkür ederim. Öğrencilerin bu tür geleneksel çocuk oyunlarını oynayarak bilgisayar ortamından ve sanal oyunlardan uzaklaşarak daha sağlıklı, birbirleriyle ilişkilerinde daha olumlu ve pozitif davranışlarda bulunacaklarına inanıyorum” dedi.

(AÖK-

URLA’DA OKULLAR ARASI  GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ YAPILDI

URLA’DA OKULLAR ARASI  GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ YAPILDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.