Urlalı Minikler 23 Nisan’ı Rengarenk Yaşadı

Urlalı Minikler 23 Nisan’ı Rengarenk Yaşadı

Urla Belediyesi, 23 Nisan’ı çocuklara doyasıya yaşattı. II. Urla Belediyesi Çocuk Şenliği, Türk Kızılay’ı Urla Şubesi, Türk Kadınlar Birliği Urla Şubesi ve Egiad Ortaokulu işbirliğiyle Urla 12 Eylül Stadında çocuklara muhteşem bir şölen yaşattı.

- Urla Belediyesi, 23 Nisan’ı çocuklara doyasıya yaşattı. II. Urla Belediyesi Çocuk Şenliği, Türk Kızılay’ı Urla Şubesi, Türk Kadınlar Birliği Urla Şubesi ve Egiad Ortaokulu işbirliğiyle Urla 12 Eylül Stadında çocuklara muhteşem bir şölen yaşattı.

Palyaçolarla birlikte halat çekme, ip atlama, çuval yarışması gibi geleneksel oyunlarla eğlenen Urlalı çocuklar, yüz boyama ile rengarenk bir fotoğrafa dönüştüler. İlizyon gösterisiyle büyülü saatlerin yaşandığı statta çocuklar, pamuk helva, macun şeker ve dondurma ikramlarıyla bayramın keyfini doyasıya yaşadılar.

Çocukların eğlencesine eşlik eden Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, “Çocuklar, sizler geleceğimizin teminatısınız. Siz mutlu olduğunuz sürece, bizler de mutlu olacağız. İyi bayramlar” diyerek çocuklara iyi eğlenceler diledi. Çocukların yüzlerini boyayan başkan, çocuklarla kucaklaşarak güzel bir 23 Nisan geçerdi.

Tüm stada dağılan Urlalı minikler, şarkılarla dans ederek, dağıtılan uçurtmaları uçurdular. Renkli dakikalara sahne olan etkinlik çocuklara mutlu dolu saatler yaşattı.

URLALI MİNİKLER 23 NİSAN’I RENGARENK YAŞADI

URLALI MİNİKLER 23 NİSAN’I RENGARENK YAŞADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.