Uşak protokolü, Dumlupınar’ı ziyaret etti

Uşak protokolü, Dumlupınar’ı ziyaret etti

Uşak Valisi Salim Demir ve beraberindeki heyet,Kütahya’nın Dumlupınar ilçesini ziyaret etti.Vali Demir ve beraberindeki heyet, Dumlupınar Müzesi, Atatürk Karargah Evi, Dumlupınar Şehitliği’ni ziyare...

Uşak Valisi Salim Demir ve beraberindeki heyet,Kütahya’nın Dumlupınar ilçesini ziyaret etti.

Vali Demir ve beraberindeki heyet, Dumlupınar Müzesi, Atatürk Karargah Evi, Dumlupınar Şehitliği’ni ziyaret etti. Vali Demir ve beraberindeki heyete ziyaretlerinde Dumlupınar Kaymakamı Osman Sayılır’ eşilik etti. Dumlupınar müzesinde sergilenen eserlerle yakından ilgilenen Vali Sayılır, müzede sergilenen eserlerle ilgili bilgiler aldı.

Zafere Yolculuk Projesi kapsamında Uşak’lı 3 bin 300 öğrencinin düzenlenen turlarla Dumlupınar Şehitliğini ziyaret ettiğini belirten Vali Demir, ’’Hayatımızdaki en önemli olgulardan bir tanesi de tarih bilincidir. Biz bu proje ile çocuklarımıza şehitlik mertebesinin önemini anlatmaya çalıştık" dedi.

Vali Demir ve beraberindeki heyet daha sonra Başkomutan Meydan Muharebesinin sevk ve idare edildiği 1181 rakımlı tepede bulunan Zafertepe Çalköy Zafer Anıtı’nı ziyaret etti.

Dumlupınar Kaymakamı Osman Sayılır, ziyaretlerinden dolayı Uşak Valisi Selim Demir, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Kalaylı, Uşak İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Uşak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Hüseyin Tekin’e teşekkür etti. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.