Uşak Sportif’in Giyim Sponsoru Yenilenen Yüzüyle Yeni Mağazasını Açtı

Uşak Sportif’in Giyim Sponsoru Yenilenen Yüzüyle Yeni Mağazasını Açtı

Türkiye Basketbol Süper Ligi Takımlarından Uşak Sportif’in forma sponsoru, Dünyaca ünlü spor giyim markası Hummel Uşak’ta yenilenen yüzüyle hizmete yeniden açıldı.Uşak Sportif Basketbol takımı başta o...

Türkiye Basketbol Süper Ligi Takımlarından Uşak Sportif’in forma sponsoru, Dünyaca ünlü spor giyim markası Hummel Uşak’ta yenilenen yüzüyle hizmete yeniden açıldı.

Uşak Sportif Basketbol takımı başta olmak üzere birçok dünya kulübünü ve ünlüyü giydiren Hummel, Uşak Festiva AVM’de yeni mağaza konsepti ile hizmet vermeye başladı.

Hummel Türkiye Genel Müdürü Heymi Yensar Pati yenilenen Uşak mağazasında yaptığı açıklamada; “Dünyaca ünlü pek çok ismin tercihi olan Hummel, stilindeki enerjik yorumu ve ürünlerindeki neon renkleriyle, Lifestyle ayakkabıdan tişörte, spor çantasından sweatshirte sportif bir yaşam için ihtiyacınız olan her şeyi Uşaklılara ulaştırmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyor. Hummel 7 yıl gibi kısa bir sürede 105 mağaza ve 580 satış noktasına ulaştı. Uşak’taki yeni mağazamız bu şehre hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Hummel Türkiye Satış Direktörü Fatih Arslan’da; “forma sponsoru olduğumuz Basketbol Süper Ligin başarılı ekiplerinden Uşak Sportif’in kentinde mağaza açmak bizleri heyecanlandırdı. Takıma ve spora desteğimiz her daim olacaktır. Bu konuda Hummel Türkiye’de 7 yılda kendini kanıtladı. Her yıl katlanarak büyüyen bir başarı grafiğimiz var. Müşterilerimize arkasında durabileceğimiz kaliteli ürün sunabiliyoruz. En büyük özelliğimiz Alman Markası olmamıza rağmen Ürünlerin %90’nının Türkiye’de üretiliyor olması.” Dedi.

Mağaza yetkileri ilerleyen günlerde Uşak’taki mağaza firmanın ünlü reklam yüzlerinin de katıldığı görkemli bir açılış töreni ile yeniden Uşak’a konuk olacaklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.