Uşak Valiliği Birlik Beraberlik Ve Kaynaşma İftarı Düzenledi

Uşak Valiliği Birlik Beraberlik Ve Kaynaşma İftarı Düzenledi

Uşak’taki sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, mahalle muhtarları ve kurum müdürleri, Uşak Valiliği birlik beraberlik ve kaynaşma iftarında buluştu.Uşak Valiliği birlik beraberlik ve kaynaşma if...

Uşak’taki sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, mahalle muhtarları ve kurum müdürleri, Uşak Valiliği birlik beraberlik ve kaynaşma iftarında buluştu.

Uşak Valiliği birlik beraberlik ve kaynaşma iftarı düzenledi. İl Emniyet Müdürlüğü Hasbahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlen iftara konuşan Uşak Valisi Ahmet Okur; "Bir araya getirmeyi arzu ettik. Bir araya gelmeyi arzu ettik. Amacımız Uşak’ı bir araya getirmekti" dedi.

Kur’an- Kerim tilavetiyle başlanan programda Uşak Müftüsü Fuat Altındaş’ın yaptırdığı duanın ardından oruçlar açıldı.

Yemekten sonra davetlilere kısa bir konuşma yapan Uşak Valisi Ahmet Okur; "Uşak’ta Uşak adına hizmet eden, Uşak’a hizmet eden ve Uşak ortak paydasında bir araya gelen çok değerli misafirler. Özellikle bu iftar davetimize katılıp şeref verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar bir araya gelmeye çalıştık ama çok fırsat bulup kendimizi ifade etme anlamında bir araya gelmek anlamında çok fazla fırsat değerlendiremedik. Bu gün Ramazan münasebetiyle özellikle Uşak’ımızda sivil toplum alanında faaliyet gösteren, Uşak’a hizmet eden hem kamuda hem belediyelerimizle hem de Özel İdaremizle, sivil toplum örgütlerimizle Uşak’ımıza hizmet eden kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerini, kamu yöneticilerimiz ve bürokratlarımızı bir araya getirmeyi arzu ettik." dedi

"AMACIMIZ UŞAK’I BİR ARAYA GETİRMEKTİ"

İftardaki temel amacın özellikle valilik bünyesindeki kurum ve kuruluşların sıkıntı hissedilen alanlardaki diyalogları biraz daha kolaylaştırmak olduğunu söyleyen Vali Okur Uşak’a yapılabilecek her türlü hizmet anlamında da bütün sinerjiyi bütün emeği, gayreti bir araya toplayarak daha kaliteli daha verimli bir şekilde yürütmeyi hedefleyerek böyle bir iftar düzenlediklerini söyledi. Vali Okur konuşmasına şu ifadelerle son verdi; "Uşak’a yapılabilecek her türlü hizmet anlamında da bütün sinerjimizi bütün emeğimizi gayretimizi bir araya toplayarak daha kaliteli daha verimli bir şekilde yürütmeyi hedefledik ve böyle bir iftar düzenledik. Bir araya getirmeyi arzu ettik. Bir araya gelmeyi arzu ettik. Sağ olun çok teşekkür ediyoruz, katıldınız. Amacımız Uşak’ı bir araya getirmekti. Bu bağlamda bugün güzel bir atmosfer oluştu. Bu vesileyle hem Kadir gecenizi hem Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. İnşallah sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir şekilde Uşak’ın bütün değerleriyle birlikte bayramlarımızı bayram gibi yaşar ve Ülkemizin huzuru birliği beraberliği ve kalkınması anlamında bize düşen vazifeleri en iyi şekilde yapmak için hem dua hem talep ediyoruz. Bize bir talebiniz olursa burayı açık bir meclis gibi değerlendirilirse bizim bilmemiz gereken hususlar olursa dinlemekten zevk alırız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.