Uşak’ta Herkes Sustu, Türküler Zurna Eşliğinde Konuştu

Uşak’ta Herkes Sustu, Türküler Zurna Eşliğinde Konuştu

Uşak Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Türk Halk Müziği Sanatçısı Mutlu Keklik Konseri izleyenleri büyüledi.Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Mutlu Keklik kon...

Uşak Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Türk Halk Müziği Sanatçısı Mutlu Keklik Konseri izleyenleri büyüledi.

Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Mutlu Keklik konseri ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Mutlu Keklik’e Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Onur Altıntuğ şeflik yaparken, gecenin koreografilerini Meltem Altıntuğ hazırladı. Müzik düzenlemelerinde Salih Sütoğlu’nun olduğu konserde, İstanbul’dan gelen ve yeni çıkan “Ege’nin Türküsü” isimli albümü ile beğeni kazanan Canan Çal ve TRT İzmir Radyosu Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Çakar yorumları ile beğeni kazandı. Geceye Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Sait Topaloğlu ve Nevzat Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Uşak Belediyesi birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Yerel kültür ve sanat potansiyelini projeler ile en iyi şekilde ortaya çıkaracaklarına dikkat çeken Cahan, şunları kaydetti: “İlimiz aşıklar şehridir. Duygusunu yoğun yaşayan ve sanatsal yönü olan bir kenttir. Böylesine hassasiyet taşıyan ilimizde sanatçılarımız ve değerlerimizin olması olağandır. İşte biz bu değerlerimizi ve potansiyelimiz en uç noktalara taşımak istiyoruz. Bu nedenle ilgili birimlerimiz ile hassas bir çalışma içindeyiz”

Gecede bir konuşma yapan sanatçı Mutlu Keklik ise, “Bugün ilimizde özel bir etkinliğe imza atmanın heyecanını yaşıyoruz. Uşaklı olarak ilimize böyle bir konser vermek bizleri ayrıca mutlu etti. Başkanımız Nurullah Cahan’a bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Gecenin sonunda Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Vali Yardımcıları Sait Toplaoğlu ve Nevzat Ergün sanatçılara çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.