Uşak’ta Köprülü Kavşak Çiçekler İle Rengarenk

Uşak’ta Köprülü Kavşak Çiçekler İle Rengarenk

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent vitrinini yenilemek adına çiçeklendirme çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Kentin her noktasında ilgili birimlerin çalıştığına dikkat çeken Cahan, Şehit Mehmet...

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent vitrinini yenilemek adına çiçeklendirme çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Kentin her noktasında ilgili birimlerin çalıştığına dikkat çeken Cahan, Şehit Mehmet Bozkuş Köprüsü’ne de ayrı bir hava kattıklarını belirtti.

Uşak Belediyesi kentte özellikle vitrin sayılacak noktalara çiçeklendirme çalışmalarına devam ediyor. Kent girişlerine Uşak’ı anlatan motiflerin çiçeklerle işlenmesinin ardından, kent içinde de birçok bölge çiçeklerle renklendirildi. Çalışmalar dahilinde Şehit Mehmet Bozkuş Köprülü Kavşağı da rengarenk oldu.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın vitrinine yaptıkları dokunuşla algılarda değişiklik yapacaklarını belirtti. Kentten hergün binlerce aracın geçiş yaptığını hatırlatan Cahan, ”Araçlarda seyahat edenlerin ilimize olan bakış açılarının bu tür çalışmalar ile değişeceğine inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.