Üsküdar’daki Fırınlara Şafak Baskını

Üsküdar’daki Fırınlara Şafak Baskını

Üsküdar Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 4 mahallede fırınları denetledi.

Üsküdar Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 4 mahallede fırınları denetledi. Denetlemelerde sağlık koşullarını yerine getirmeyenler hakkında tespit tutanağı hazırlandı.

Üsküdar Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde bulunan 4 mahallede fırınların denetimi gerçekleştirildi. Üsküdar Belediyesi başkan yardımcıları, Mete Yapıcı, Serdar Güleç, Ruhsat ve Denetim Müdürü Nagehan Gurulkan ile Gıda ve Çevre Mühendislerinin katıldığı denetimler sabahın 06.00’da başlayıp 09.00’a kadar devam etti. Üsküdar’ın Zeynep Kamil, Kirazlıtepe, Emniyet ve Mimar Sinan mahallerindeki kontrollerde sağlıksız üretim yapan, personeli yetersiz olan ve makinelerin temizliğinde eksiklikler tespit edilen fırınlara ceza ve ihtar tutanağı hazırlandı.

Üsküdar Belediyesi ekipleri, fırıncılara eksiklerini gidermek için 3 gün ile 15 gün arası süre tanıdı. Bu zaman zarfında gerekli çalışmaları yapmayanlara kapatma dahil yaptırımlar uygulanacak.

Öte yandan, Üsküdarlıların sağlıklı gıdalar tüketmesini sağlamak amacıyla yapılan denetimler önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.