Üstü emlakçı altı uyuşturucu serası

Üstü emlakçı altı uyuşturucu serası

Esenyurt'ta kiraladığı işyerini sözde emlakçı gibi kullanıp, alt katını uyuşturucu serasına çeviren kadın polis ekiplerine yakalandı.

Esenyurt'ta kiraladığı işyerini sözde emlakçı gibi kullanıp, alt katını uyuşturucu serasına çeviren kadın polis ekiplerine yakalandı. "Ben ne zaman uyuşturucu alsam yakalanıyorum ondan dolayı bu yöntemi buldum" diyerek kendini savunan kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Esenyurt ve Büyükçekmece'de emlakçılık adı altında kiraladığı işyerlerini uyuşturucu serasına çeviren Ümmühan T., Esenyurt Asayiş Büro ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı. Emlakçı görünümlü kullandığı işyerinin en alt katında esrar elde etmek için dişi Hint keneviri yetiştirdiği belirlenen kadın gözaltına alındı. Kadının uyuşturucu madde üretimi için ışıklandırma ve ısıtıcı sistemleri kurması ise pes dedirtti.

"İçmek için yetiştiriyordum"

Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçede uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair istihbarat çalışması yaptıktan sonra harekete geçti. Ekipler uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen emlakçı Ümmühan T.'yi bir süre takip ederken, Büyükçekmece'de de bir işyerini emlakçı olarak kiraladığı bu işyerinin altında uyuşturucu elde etmek için ekim yaptığını belirledi. İşyerlerine baskın yapan ekipler, uyuşturucu serasını ele geçirdi. Ümmühan T. ise, "Ne zaman uyuşturucu madde almak istesem başımı belaya sokuyorum ve yakalanıyorum. Ben de kendim için yetiştirmeye başladım. Uyuşturucu parasını, elektriğe yatırıyorum artık" diye kendini savunması pes dedirtti.

Uyuşturucu serasına el konuldu

Emlakçı bürosunun alt katında dişi Hint keneviri yetiştirmek üzere gerekli ortamın sağlandığı ışıklandırma ve ısıtıcı sistemleri kurulduğu belirlendi. Buradaki saksılarda 22 kök dişi Hint kenevirinin yanı sıra uyarıcı ve halüsinasyon özelliği olan 1 gram metamfetamin, 3.92 gram esrar tohumu, 78.15 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği Küçükçekmece Adliyesi'ndeki nöbetçi mahkeme tarafından "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.