Üstündağ: “Yayaların Can Güvenliği İçin Panolar Düzenlenmeli”

Üstündağ: “Yayaların Can Güvenliği İçin Panolar Düzenlenmeli”

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan reklam panolarının yayaların görüş açısını engellediğini ileri sürerek, bu konuda çalışma yapılmasını istedi.Didim Ticar...

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan reklam panolarının yayaların görüş açısını engellediğini ileri sürerek, bu konuda çalışma yapılmasını istedi.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan reklam panolarının yayaların görüş açısını engellediğini söyledi. Cadde üzerinde bir çok noktada yer alan panoların yaya geçişlerinin yanına yapılmasından dolayı yayaların karşıya geçişlerinde araçları görmediğini belirten Üstündağ bu nedenle zaman zaman kazaların meydana geldiğini söyledi. Konuyla ilgili Didim Belediyesi, Kaymakamlık, İlgili reklam kurumuna ve Aydın Büyükşehir’e sözlü olarak konuyu ilettiğini belirten Başkan Üstündağ, “Polemik peşinde değiliz ama bu konu yayaların can güvenliği açısından tehlikeli; bu konuda çalışma yapılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.