Uyuşturucu İçin Sera Kurdu

Uyuşturucu İçin Sera Kurdu

Aydın’ın Nazilli ve İncirliova ilçelerinde jandarmanın düzenlediği operasyonlarda 11 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

- Aydın’ın Nazilli ve İncirliova ilçelerinde jandarmanın düzenlediği operasyonlarda 11 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Aydın İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde İncirliova ilçesine bağlı Karabağ Mahallesi ve Nazilli ilçesine bağlı Derebaşı Mahallesinde kenevir ekimi yapıldığı bilgisi elde edildi. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden İncirliova ilçesi Karabağ Mahallesi’nde yapılan operasyon sonucunda şahsa ait evin bahçesinde bulunan mısır tarlasında seraya dönüştürülmüş alanda özel olarak hazırlanmış kasalar içerisinde uyuşturucu yetiştirildiği tespit edildi.Sera ve bahçede yapılan aramalarda bin 780 kök kenevir bitkisi, 10 kilogram kubar esrar ve ekime hazır hale getirilmiş 200 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Nazilli ilçesi Derebaşı Mahallesinde yapılan aramalarda da 1 kilogram kubar esrar ve 50 kök kenevir bitkisi elde edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYUŞTURUCU İÇİN SERA KURDU

UYUŞTURUCU İÇİN SERA KURDU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.