Vakıfbank Nazilli Sanayi Şubesi’nde Lokma Hayrı Yapıldı

Vakıfbank Nazilli Sanayi Şubesi’nde Lokma Hayrı Yapıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türkiye Vakıflar Bankası’nın Nazilli’deki 2. Şubesi olan Nazilli Sanayi Şubesi’nin Nazilli Sanayi Sitesindeki yeni hizmet lokaline taşınması nedeni ile düzenlene...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türkiye Vakıflar Bankası’nın Nazilli’deki 2. Şubesi olan Nazilli Sanayi Şubesi’nin Nazilli Sanayi Sitesindeki yeni hizmet lokaline taşınması nedeni ile düzenlenen lokma hayrına katıldı.

Düzenlenen lokma hayrında Denizli Bölge Müdürü Adem Terbillioğlu, Bölge Krediler Müdürü Ersan Öztin, Bölge İstihbarat Müdürü Zekeriya Budak, Nazilli Sanayi Şubesi Müdürü Osman Yaşar, Nazilli Şube Müdürü Mustafa Özpınar ile Vakıfbank’ın Aydın ve Denizli illerindeki tüm şube müdürleri yer aldı.

Nazilli halkı ve esnafından da yüksek katılım olduğu Lokma hayrında Türkiye Vakıflar Bankası Nazilli Sanayi Şubesi Müdürü Osman Yaşar geçen yıl hizmete başlayan Sanayi Şubesinin şartları daha iyi olan Nazilli Sanayi Sitesindeki yeni hizmet lokaline taşınması nedeni ile lokma hayrı düzenlediklerini belirterek, “2015 yılında da şubeleşme faaliyetlerine devam eden Vakıfbank, Nazilli’de ikinci Şubesini Nazilli Sanayi Sitesinde açmıştır. Şubemizin Nazilli’ye ve halkımıza hayırlı olmasını dileriz. Bu güne kadar olduğu gibi Vakıfbank olarak müşterilerimize en iyi ve en kaliteli bankacılık hizmetlerini sunmaya devam edeceğiz. Taşınmamız vesilesi ile hayrımıza katılan herkese de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Türkiye Vakıflar Bankası’nın Nazilli’deki 2. Şubesi olan Nazilli Sanayi Şubesi’nin Nazilli Sanayi Sitesindeki yeni hizmet lokaline taşınması nedeni ile düzenlenen lokma hayrı münasebeti ile Nazilli Şube Müdürleri ile Aydın ve Denizli illerindeki tüm şube müdürlerini bir arada görmüş olmaktan mutluluk ve onur duyduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yapılan hayır için Allah kabul etsin dileklerinde bulundu. Alıcık tüm Şube Müdürleri ile sohbet etme imkânı da bulurken bankacılık sektöründe verdikleri kaliteli hizmetlerden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.