Vali Bektaş Orucunu Mütevelli’de Açtı

Vali Bektaş Orucunu Mütevelli’de Açtı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, “İftar Vakti Kardeşlik Vakti” projesi kapsamında Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.Manisa Valiliği İl So...

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, “İftar Vakti Kardeşlik Vakti” projesi kapsamında Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü Koordinesinde, Vestel Elektronik Üretim Sanayi A.Ş. sponsorluğunda, Saruhanlı Mütevelli Mahallesi Muhtarlık Binası bahçesinde, “İftar Vakti Kardeşlik Vakti” projesi kapsamında iftar yemeği verildi.

Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı İftar yemeğine Vali Erdoğan Bektaş, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hilmi Polat, Saruhanlı protokolü, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, engelli ve engelli aileleri, mahalle muhtarları, hayırseverler ile Mütevelli Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen ve mahalle halkı katıldı.

İftar yemeğinden önce tek tek masaları dolaşan Vali Erdoğan Bektaş, iftar yemeğine katılan engelli ve gazilerle sohbet edip, tüm vatandaşın Ramazan ayını kutladı. İftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, Vali Erdoğan Bektaş, akşam ezanının okunmasından sonra vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Yemekten sonra vatandaşlarla sohbet eden Vali Erdoğan Bektaş, “Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir yerde, Valiliğimiz İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan ‘İftar Vakti, Kardeşlik Vakti’ projesi çerçevesinde, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerimizin sponsorluğunda düzenlenen iftar yemeklerine katılıyoruz. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı içerisindeyiz. Devlet değil, mutlaka insan odaklı çalışma arzusu içerinde çalışıyoruz. Birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içerisinde sizlerle aynı sofrada, aynı lokmayı paylaşıyoruz. Yemekten sonra sizlerle sohbet edip, varsa sorunlarınızı çözüm üretiyoruz.” dedi.

Vali Bektaş ile aynı masada orucunu açan Gaziler, düzenlen iftar yemeğine kendilerinin davet edilmesinden dolayı Vali Bektaş’a teşekkür edip, gurur duyduklarını ifade ettiler.

İftar yemeğinin ardından Vali Bektaş ve beraberindekiler Mahallede bulunan bir kahveye giderek vatandaşlarla sohbet edip çay içti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.