Vali Güvençer YEDDAM Üyelerini Kabul Etti

Vali Güvençer YEDDAM Üyelerini Kabul Etti

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Yeni Dünya Düşünce ve Araştırma Merkezi (YEDDAM) Kurucu Başkanı Ali Aksüt ve kurul üyelerini makamında kabul etti.

Aydın ve Denizli’den birçok önemli ismin bir araya gelerek kuruluş çalışmalarını sürdürdüğü Yeni Dünya Düşünce ve Araştırma Merkezi (YEDDAM) kurucu Başkanı Ali Aksüt ve beraberindeki Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) rektör danışmanı İbrahim Akman, Aydın Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Emekli Albay Ali Osman Aslan ve Aydın 24 Haber Genel Yayın Yönetmeni Servet Töz, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

Vali Güvençer’e YEDDAM hakkında bilgi sunan Ali Aksüt’ün başkanlığında samimi bir havada gerçekleştirilen toplantıda Manisa'nın Soma ilçesinde 301 işçinin hayatını kaybettiği maden kazası ve Gediz Nehri’nin kirliliği ve son günlerde yaşanan olaylar değerlendirdi.

2000-2003 yılları arasında Aydın Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Vali Güvençer ile Aydın’da görev yaptığı dönemde tanıştıklarını kaydeden YEDDAM Kurucu Başkanı Ali Aksüt, Güvençer için övgüyle sözederek, ‘o bir devlet adamı’ dedi.

Mütevazi tavırlarıyla dikkat çeken Vali Güvençer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek YEDDAM üyelerine başarı diledi.

ziyaret-(1)-002.jpgziyaret-(6).jpgziyaret-(7).jpgziyaret-(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.