Vali Güvençer’in Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

Vali Güvençer’in Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer hafta sonunda sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretler yaptı.İlk olarak Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve yönet...

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer hafta sonunda sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretler yaptı.

İlk olarak Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve yönetimini ziyaret eden Vali Güvençer dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Güvençer, daha sonra Manisa Mevlithanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan ve yönetimini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Daha önce kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Manisa’da Son Nokta İnternet Haber Sitesi İmtiyaz sahibi Nazmi Aydın’a iade-i ziyarette bulunan Vali Güvençer, burada internet sitesi köşe yazarları ile de biraraya geldi. Vali Güvençer, basının zor ve önemli görev yaptığını belirterek başarılar diledi. Aydın da Vali Güvençer’e ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Saruhanbey İlim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Saraçoğlu ile yönetimini de ziyaret eden vali Güvençer, buradaki gençlere yakın ilgi gösterdi.

Manisalı esnafı da ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Vali Güvençer, son olarak Yuntdağı Ortaköy’de bulunan Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifine geçti. Burada tesisleri de gezen Vali Güvençer Kooperatif Başkanı Mustafa Pala ile Koordinatör Altan Türe’den tesisler hakkında bilgi aldı. Vali Güvençer, Obasya’nın Manisa için önemli bir turizm tesisi olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyaretlerde çalışmalarından dolayı sivil toplum kuruluşlarına tebriklerini ileten Vali Güvençer, “Demokratik ülkelerde sivil toplum kuruluşları güçlüdür. Ülkemizin güçlü sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacı var. Sizleri bu anlamda yaptığınız çalışmalardan dolayı kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.