Vali Köşger: “Tanıtıma önem verilmeli”

Vali Köşger: “Tanıtıma önem verilmeli”

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra Şener yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aydın’a yeni atanan Vali Yavuz Selim Köşger’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette yaptığı açıklamada...

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra Şener yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aydın’a yeni atanan Vali Yavuz Selim Köşger’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette yaptığı açıklamada Aydın’ın tanıtım konusunda eksik kaldığını dile getiren Vali Köşger, “Aydın’ın her yönüyle zengin bir ilimiz. Aydın tanıtım konusunda kımıldanması gerekiyor. İlimizin sahip olduğu güzellikler daha iyi tanıtılmalı” dedi.

Yaklaşık bir ay önce Valiler Kararnamesi ile Bingöl Valiliği’nden Aydın Valiliği’ne atanan Yavuz Selim Köşger’e AGC yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AGC ilçe temsilcilerinin de katıldığı ziyarette AGC Başkanı Semra Şener, Vali Köşger’e yeni görevinde başarılar diledi. Aydınlı gazetecilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Köşger, Aydınlı gazetecilerle birlikte hareket edip şehrin dinamiklerini harekete geçireceklerini ve Aydın’ı güzel yönleriyle tanınmasına katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Medya Merkezi Projesi için destek istedi

Ziyarette AGC’nin faaliyetleri başta olmak üzere Aydın’daki gazetelerin durumu ve gazetecilerin sorunları konusunda Vali Köşger’e bilgiler veren Şener, gazeteciler olarak Aydın’ı güzel bir şekilde tanıtmak için çalıştıklarını belirtti. Aydın’ın tanıtımı konusunda Aydın Valiliği ile birlikte koordineli çalışmaya hazır olduklarını belirten Şener, Vali Erol Ayyıldız döneminden bu yana hayata geçirmek istedikleri ‘medya merkezi’ projesini Vali Köşger’e de sunarak destek istedi.

“Tanıtıma önem vermemiz gerekiyor"

Konuşmasında Aydın için övgü dolu sözler sarf eden ve tanıtıma biraz daha önem verilmesi gerektiğini savunan Vali Köşger, “Aydın’a daha önce hiç gelmek nasip olmamıştı. Aydın’a gelmeden önce Aydın’ın çok güzel bir yer olduğu anlatıldı. Bu anlamda Aydın’a geldiğimde anlatılanların Aydın için daha az olduğunu gördüm. Aydın’ın tanıtımında sıkıntılar var. Aydın bünyesinde turizm, tarih, tarım, sanayi gibi birçok sektörü barındırıyor. Ama Gerçek potansiyeline ulaşamamış bir şehir olarak gözüküyor. Allah buraya her şeyi vermiş. Buraya verilen nimetin bir tanesi bir ilçeye verilse o ilçe ihya olur. Aydın’ın sahip olduğu maden, enerji, kestane, pamuk, zeytin ve incir nimeti başlı başına büyük değerler. Biran önce tanıtıma önem vermemiz gerekiyor. Allah’ın Aydın’a bahşetmiş olduğu bu kadar nimete karşı Aydın’ın tanıtımı konusunda kımıldanmamız gerekiyor” dedi.

Öte yandan ziyaretin sonunda Başkan Şener, 24 Temmuz’da yapılacak olan AGC Basın Ödülleri Törenine Vali Köşger’i de davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.