Vali Köşger, vatandaşları randevusuz dinliyor

Vali Köşger, vatandaşları randevusuz dinliyor

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, her hafta Cuma günleri vatandaşları dinleyerek, sorunlarına çözüm buluyor.Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, kurum müdürleri ile birlikte Aydın Valiliği’nde düzenlenen h...

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, her hafta Cuma günleri vatandaşları dinleyerek, sorunlarına çözüm buluyor.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, kurum müdürleri ile birlikte Aydın Valiliği’nde düzenlenen halk gününde vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm buluyor. Aydın’a atandığı günden bu yana halkın sorunları ve çözümü konularında bire bir ilgilenen Vali Köşger, Aydın Valiliği’nin kapılarını vatandaşlara açarak, halkın takdirini kazandı.

“Sorunlara anında çözüm buluyoruz”

Aydın Valisi Köşger Cuma günü uygulamaya koydukları halk gününde vatandaşların birçok talebini değerlendirmeye aldıklarını belirterek, “Vatandaşımızın ne tür sorunu varsa burası açık bir kapı ve anında çözüm üretiliyor. Bize intikal eden sorunların yüzde 90’nına yakını çözülüyor. Şöyle söyleyebiliriz, vatandaşın talebi haklıysa kesin çözüme kavuşuyor. Vatandaşlarımızın bize aksettirdiği sorunlarla ilgili müdürlerimiz burada, sorunlara anında çözüm buluyoruz” dedi.

Vatandaşlarda Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in yaptığı uygulamalardan ve Cuma günü düzenlenen Halk Günü’nden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Köşger’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.