Vali Yıldırım, Zeka Toplantısına Başkanlık Yaptı

Vali Yıldırım, Zeka Toplantısına Başkanlık Yaptı

Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) “2017 yılı 2. Yönetim Kurulu Toplantısı” Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında Uşak’ta yapıldı.Vali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya,...

Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) “2017 yılı 2. Yönetim Kurulu Toplantısı” Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında Uşak’ta yapıldı.

Vali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Uşak Valisi Ahmet Okur, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yıldırım, ZEKA aracılığı ile yürütülen projelere değinerek şunları söyledi:

“Zafer Kalkınma Ajansı olarak uluslararası fonların bölgeye kazandırılma hususuna özel önem vermekteyiz. Bu yönde de projeler geliştirme çabası içerisindeyiz. Halihazırda 4,1 milyon eoru bütçeli Zafer-İn projesini yürütüyoruz. Gençlere yönelik bir Erasmus projesini 2016 yılında uyguladık. İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı, Ufuk 2020, Rekabetçilik ve Yenilik Sektör Operasyonel Programı kapsamında geliştirdiğimiz projeler var. Ayrıca bölgemizdeki bazı kurumların yürüttüğü yurtdışı kaynaklı projelerde de ortak olarak yer alıyoruz.” dedi.

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam eden toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.