Vatan Partili Nazlı’dan 15 Temmuz mesajı

Vatan Partili Nazlı’dan 15 Temmuz mesajı

Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Bahattin Nazlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Nazlı, halkı “HDP kapatılsın” kampanyasına katılmaya davet etti.

Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Bahattin Nazlı, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

"Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü.

Bugün 15 Temmuz Amerikancı FETÖ darbe ve işgal girişimini milletimiz, ordumuz ve polisimizin birlikte engellediği ve binlerce şehit ve gazimizin kanını vatan için akıttığı gün.

Tarihe kimse çelme atamaz. 15 Temmuz tarihimizdeki Sakarya Savaşıdır.

Türkiye’mize ve olaylara Atlantik penceresinden bakanlar tiyatro seyrettiklerini söyleyebilirler. Doğrudur, Sakarya Savaşımız o günün emperyalistleri için bir trajediyse, FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016 da belinin kırılması da öyledir.

Atlantik Cephesi, yeni Rand raporlarıyla yaptığı hesaplarda FETÖ, HDPKK, CHP, İYİ Parti ile iktidar hayalleri kuruyor. Bunun için bir araya gelenler ismen ve şeklen benzemese de Nutuk’ta açıkça belirtilen gaflet, delalet ve hatta hıyanet bakımından ruhen ve aklen birleşmişlerdir.

ABD bölgemizden kovulurken, onun eşeğine binerek türküsünü söyleyenler nafile çabaların sonuçlarına katlanacaklardır.

Vatan Partimiz, başlatılan HDP KAPATILSIN kampanyasına katılarak, Vatanımızın bütünlüğüne ve milletimizin birliğine kasteden şer cephesinin dağıtılması mücadelesine Kuvvayı Milliye şehri Aydınlı  hemşehrilerimizi katılmaya davet ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.