Vatandaştan 3 ay sonra gelen hesap özetine tepki

Vatandaştan 3 ay sonra gelen hesap özetine tepki

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Yılmaz Uçkaç, son ödeme tarihinden üç ay sonra gelen kredi kartı hesap özetine tepki gösterdi.Efeler’de ikamet eden devlet memuru emeklisi 70 yaşındaki Yılmaz Uçkaç’a...

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Yılmaz Uçkaç, son ödeme tarihinden üç ay sonra gelen kredi kartı hesap özetine tepki gösterdi.

Efeler’de ikamet eden devlet memuru emeklisi 70 yaşındaki Yılmaz Uçkaç’a, emekli maaşını aldığı banka tarafından kredi kartı verildi. Yıllardır kredi kartı kullanan ve hiç bir sorun yaşamayan Uçkaç, eline son ulaşan hesap özetiyle şaşırdı. 29 Kasım 2017 son ödeme tarihli hesap özetini daha eline dün ulaşan Uçkaç, duruma tepki gösterdi.

Kredi kartlarının 3 dönem gecikmeye girdiğinde kapatılarak yasal işlem başlatıldığını hatırlatan Yılmaz Uçkaç, "2017 yılı Kasım ayına ait bildirim daha yeni gelince çok şaşırdım. Kasım ve Aralık dönemlerine ait özetlerin son ödeme tarihleri geçmişti. Posta bir hafta daha gecikme yaşansa Ocak ayı özetimin de son ödeme tarihi geçecek ve bankadaki sicilim etkilenecekti" dedi.

Yetkililerini daha duyarlı olmaya davet eden memur emeklisi Uçkaç, "Yıllardır kredi kartı kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Zaman zaman bir hafta, on günlük gecikmeler yaşanıyordu. Ancak böylesini ilk defa gördük. Yoğunluktan dolayı bazı gecikmeleri anlayışla karşılayabiliriz. Ancak 3 ay sonra kartımın hesap özeti geliyor. İnsanlar mağdur oluyor. Yetkilerilerini bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.