Veyis Akşit Sandıklı’da CHP İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Veyis Akşit Sandıklı’da CHP İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Sandıklı İlçe Başkanlığı kongresine sayılı günler kala Veyis Akşit ilçe Başkanlığına adaylığını açıkladı, mevcut ilçe başkanı Yusuf Öztürk ise yönetimi ile...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Sandıklı İlçe Başkanlığı kongresine sayılı günler kala Veyis Akşit ilçe Başkanlığına adaylığını açıkladı, mevcut ilçe başkanı Yusuf Öztürk ise yönetimi ile birlikte Akşit’e destek verdiler.

CHP Sandıklı İlçe Başkanlığı 6 Aralık 2015 Pazar günü belediye düğün salonun da olağan kongresini yapacağını açıkladı. Kongreye sayılı günler kala Veyis Akşit, parti binasında yaptığı basın açıklaması ile başkan adaylığını açıkladı. Akşit adaylığını açıklamasında mevcut CHP İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, Parti yönetimi ve Partililerde katılarak aday Akşit’e destek verdiler. Basın toplantısında ilk söz alan CHP Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, Akşit’in destekçisi olduklarını kaydederek, “Göreve orta öğrenim dönemimde gençlik kollarında aktif olarak başladığım CHP’de, 2009 yılından bu döneme 2 yılı yöneticilik, 2 yılı başkan yardımcılığı iki buçuk yılı da ilçe başkanlığı olmak üzere çalışmalarda bulundum. Bu uzun süreçte 6 seçim 2 önseçim olmak üzere yoğun bir seçim süreci geçirdik. Bütün bu süreçlerde partimizin her kademesinde görev yapan bizimle birlikte mücadele eden partililerimize ve bütün herkese teşekkür ederim. Yakında gerçekleşecek olan kongremizde aday olmayacağımı iş yoğunluğum nedeni ile yakın çevreme ve partililere yaklaşık bir yıl önce belirtmiştim. onurlu görevi yerine getirmekten son derece mutluluk duyuyorum.Yaptığımız istişare sonucunda yöneticiliğe değerli arkadaşım Veyis Akşit’i uygun görerek destekleme kararı aldık. Kendisine başarılar diler hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Birlikte bu mücadeleyi yine sürdüreceğiz” dedi.

“EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIM”

Adaylığını açıklayan Ziraat Mühendisi Veyis Akşit ise şunları söyledi:

“1979 Sandıklı doğumluyum. Ziraat Mühendisliği fakültesini bitirdim Sandıklı’da ilaç bayiliği yapmaktayım. 2009 yerel seçimlerinde CHP belediye meclis üyesi adaylığı ile aktif olarak girmiş olduğum siyasette, 2010 Ocak ayında bu yana CHP ilçe yönetiminde görev aldım. Bu süreçte partimin bana vermiş olduğu görevleri layığı ile yerine getirmeye çalıştım. Yönetimde ki ve partili arkadaşlarımız ile yaptığımız istişare neticesinde ilçe başkanlığına adaylığım uygun görüldü. Bana yüklenen bu onurlu görevi en iyi şekilde yapmak için Sandıklı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına adayım Başta mevcut ilçe başkanımız birlikte yola çıktığımız değerli arkadaşım Yusuf Öztürk olmak üzere bütün partililerimize beni bu onurlu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.