Vizyon Koleji ’Tıp’ Dedi

Vizyon Koleji ’Tıp’ Dedi

Lise eğitimine ‘’Üniversite Hazırlık Okulu’’ prensibiyle yaklaşan Vizyon Kolejinin öğrencileri, LYS’de Türkiye’nin önde gelen üniversitelerine yerleşirken, öğrencilerin yüzde 40’ı tıp fakültelerini ka...

Lise eğitimine ‘’Üniversite Hazırlık Okulu’’ prensibiyle yaklaşan Vizyon Kolejinin öğrencileri, LYS’de Türkiye’nin önde gelen üniversitelerine yerleşirken, öğrencilerin yüzde 40’ı tıp fakültelerini kazandı.

Özgün eğitim modellerinin yanı sıra, Türkiye’nin ilk ve tek Microsoft/Sebit Proje okulu olarak adını duyuran ve A kalite kampüs yapılanması ile dikkat çeken Vizyon Koleji öğrencileri, LYS’de Türkiye’nin en önemli üniversitelerinde okumaya hak kazandılar.

Lise eğitimine “Üniversiteye Hazırlık Okulu” prensibiyle yaklaşan Vizyon Kolejinin öğrencileri toplam sıralamada ilk 200 içinde yer alarak, ülkemizin en önemli üniversitelerinden olan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi gibi bölümlerin yanı sıra, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi gibi köklü üniversitelerin mühendislik bölümlerini kazandılar. Öğrencilerin yüzde 40’ı tıp, yüzde 30’u mühendislik kazanırken, yüzde 30’u da felsefe ve hukuk bölümlerinde eğitim alacakları üniversitelere yerleştiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.