Vodafone Karakartal’ın Yeni Marşını Beşiktaşlı Taraftarlar Yazdı

Vodafone Karakartal’ın Yeni Marşını Beşiktaşlı Taraftarlar Yazdı

Beşiktaşlı taraftarların sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı sözlerden yazılan Vodafone Karakartal’ın marşını yine Beşiktaşlı taraftarlar besteledi ve söyledi.Beşiktaş JK ile sponsorluk anlaşm...

Beşiktaşlı taraftarların sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı sözlerden yazılan Vodafone Karakartal’ın marşını yine Beşiktaşlı taraftarlar besteledi ve söyledi.

Beşiktaş JK ile sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone,Vodafone KaraKartal platformu için sosyal medyada yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, Vodafone KaraKartal’ın yeni marşı Beşiktaşlı taraftarlarla birlikte yazıldı.

Taraftar yazdı, besteledi, söyledi

Tanıtım videoları eşliğinde başlayan kampanyada taraftarlardan #BizKaraKartalız etiketiyle marş için söz yazmaları istendi. Taraftarların yazdığı on binlerce sözden birliktelik ve desteği anlatan en güzel 3 dörtlük seçildikten sonra taraftarlardan sözleri bestelemeleri istendi. Taraftarlardan gelen yüzlerce beste videosu arasından en iyi olan seçildi ve Vodafone KaraKartal’ın marşı belli oldu. Kampanyanın film çekimlerinde de taraftarların yazdığı#BizKaraKartalız marşı eser sahibi Beşiktaşlı taraftarlar tarafından okundu. Vodafone’dan yapılan açıklamaya göre kampanya kapsamında, Beşiktaşlılar Vodafone KaraKartal’lı olarak 1 ay geçerli 3 GB internet kazanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.