Wessi keten gömlek modelleri ve fiyatları

Wessi keten gömlek modelleri ve fiyatları

Pantolon ile beraber erkekler için ortak beğeni toplayan en önemli giyim parçaları arasında gömlekler gelir. Bu konuda farklı kumaş yapısına ve tarza bağlı olarak pek çok seçenek yer alıyor.

Ancak bunlar içerisinde özellikle keten modeller, kullanım açısından farklı ayrıcalıklar sağlamaktadır. Nitekim keten gömlek çeşitleri hem sportif ölçekli bir etki yaratır hem de klasik görünüm sağlar.

Bu yüzden erkekler konsepte uygun farklı giyim parçalarını tercih ettiği zaman; gömlek konusunda genelde keten çeşitleri tercih eder. Wessi güvencesiyle yeni sezon birbirinden şık keten gömlek modelleri, sitemiz bünyesinde geniş ürün yelpazesi ile sizleri bekliyor.

Keten Gömlek Modelleri

Keten kumaş yapısı ile üretimi gerçekleştirilen bu gömlek modelleri, özellikle yaz aylarında büyük rahatlık sağlamaktadır. Bu ürünlerin en önemli özelliği ayrıcalıklı kumaşı sayesinde nefes fırsatı özelliği vermesidir. Böylece terlemeye engel olur ve gün içerisinde daha rahatlık sağlar. Aynı zamanda belli miktarda kullanılan likra sayesinde daha esnek bir tasarım vermektedir. Bu konuda her zevke hitap eden değişik keten gömlek modelleri, yeni sezonda beraber sitemiz bölgesinde yerini almış durumda.

 - Farklı renkler üzerinden düz tasarım gömlekler

 - Slim fit keten gömlekler

 - Değişik renkler ile çizgili keten gömlek çeşitleri

 - Çift cepli gömlekler

 - Ekose desenli gömlek modelleri

 Özellikle pek çok renk yelpazesi üzerinden her zevke hitap eden değişik tasarımlar, sitemizdeki kategori bünyesinde sizleri bekliyor.

Farklı Giyim Parçalar ile Kombin İmkanı Sunan Keten Gömlek Modelleri

Keten tasarımı ile hazırlanan gömlek modellerinin başka bir ayrıcalığı her şekilde özel kombin imkanı sağlamasıdır. Bu konuda kumaş pantolonlar, keten ve kot pantolonlar üzerinden her şekilde bütünlük yaratmak mümkün.

Özellikle sıcak havalarda yazlık pantolonlar ile açık renkli keten gömlekler etkileyici bir kombin oluşturmaktadır. Aynı zamanda iş toplantıları ya da işyerine giderken kullanabilecek sade modeller üzerinden seçim yapılabilir. Günlük olarak dışarı çıkarken veya davet ve organizasyonlar söz konusu olduğunda; desen ile cep aksesuarları üzerinden tercih yapılabilir.

Uygun Fiyatlarla Farklı Beden Ölçülerine Göre Gömlek Modelleri

Tarzınıza uygun pek çok keten gömlek modellerini sitemiz üzerinden çok uygun fiyatlarla elde edebilirsiniz. Farklı beden ölçülerine göre tercih imkanı sağlayan tasarımlar, Wessi güvencesi eşliğinde uzun yıllar kullanım şansı veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.