Wuppertal Kütahyalılar Derneği’nden Şaphane İlkokulu’na kırtasiye yardımı

Wuppertal Kütahyalılar Derneği’nden Şaphane İlkokulu’na kırtasiye yardımı

Almanya’nın Wuppertal kentinde faaliyet gösteren Wuppertal Kütahyalılar Derneği, eğitime destek amaçlı faaliyetleri kapsamında Şaphane İlkokulunun tüm öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.Geçtiğ...

Almanya’nın Wuppertal kentinde faaliyet gösteren Wuppertal Kütahyalılar Derneği, eğitime destek amaçlı faaliyetleri kapsamında Şaphane İlkokulunun tüm öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde eğitim yararına Almanya’nın Datteln Kasabası’nda Çimen Eventhalle’de gerçekleştirilen etkinlikte elde edilen gelirle yapılan yardımları, Wuppertal Kütahyalılar Derneği’nin Kütahya Fahri Temsilcisi Gazeteci-Yazar Yunus Daşdemir yaptı. Şaphane İlkokulunda ve Anaokulu’nda bulunan tüm öğrencilere yapılan yardım dağıtımına Şaphane İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fuat Bayri ve Şaphane İlkokulu Müdürü Mustafa Dertli katıldı.

Öğrencilere özel olarak hazırlanmış temel ihtiyaçlardan oluşan kırtasiye seti, okul çantası ve beslenme çantası dağıtıldı. Etkinlikte öğrencilere dernek tarafından meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu. Ayrıca tüm öğretmenlere özel hediyeler verildi.

Gazeteci-Yazar Yunus Daşdemir, eğitim gecesini organize eden Başkan İsmail Taşçıoğlu’na, Adem Ok’a ve geceye katılan yerel sanatçılara teşekkür ettiğini söyledi.

Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Bayri, ’’Şaphane İlk okulumuza geniş kapsamlı kırtasiye yardımında bulunan Wuppertal Kütahyalılar Derneği Başkanı İsmail Taşçıoğlu’na, Gazeteci Yazar Yunus Daşdemir’e, gurbette eğitime destek gecesine katkıda bulunan tüm hemşerilerimize, öğrencilerimiz ve okul yönetimimiz adına teşekkür ediyoruz. Eğitimin öneminin farkında olan bu derneğimizi yürekten tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz’’ diye konuştu.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.