Yalçın’dan, maden kazasında vefat edenlerin yakınlarına taziye ziyareti

Yalçın’dan, maden kazasında vefat edenlerin yakınlarına taziye ziyareti

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Şırnak’ta kömür ocağındaki kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Şırnak’taki ziyareti kapsamında...

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Şırnak’ta kömür ocağındaki kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Şırnak’taki ziyareti kapsamında kömür ocağında meydana gelen göçük nedeniyle hayatını kaybeden işçilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen’in de Kur’an-ı Kerim tilaveti yaptığı taziye ziyaretlerinde Yalçın, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi ve konuyla ilgili bilgi aldı.

Kömür ocağında meydana gelen kazada hayatını kaybeden 7 işçinin acısını paylaştıklarını dile getiren Yalçın, böyle kazaların meydana gelmemesi için iş güvenliğinin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Yalçın, “Anayasamız 168. Maddesi ve Maden Kanunu’nda yer alan hükümler çerçevesinde, kayıt dışı maden ocaklarıyla daha etkin mücadeleye ihtiyaç olduğu kesin. Bu olay başta olmak üzere emek tarafı olarak sorunun üzerine daha etkili bir şekilde eğilinmesi ve faili belli olan meçhullerin önüne geçilmesi en büyük isteğimiz. Memur-Sen ailesi olarak, bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.