Yalçınkaya Sankon Başkanını Ağırladı

Yalçınkaya Sankon Başkanını Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u makamında ağırladı.Türkiye Sana...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u makamında ağırladı.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Atasoy’u, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ağırladı. Nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini dile getiren Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Atasoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü de proje, yatırım ve elde ettiği başarılarının şehir adına gurur verici olduğunu söyledi. Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonunun ekonomik sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Atasoy, Manisa’ya neler yapılabiliriz düşüncesiyle Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Valiliği ile istişarelerde bulunacaklarını aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya da, Atasoy’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.