Yarbay Ali Tatar ölümünün 8. yılında anıldı

Yarbay Ali Tatar ölümünün 8. yılında anıldı

Yarbay Ali Tatar, ölümünün 8’inci yılında Ankara Karşıyaka Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.’’Ergenekon’’ soruşturması kapsamında ’Amirallere suikast’ iddialarına ilişkin soruşturma döneminde inti...

Yarbay Ali Tatar, ölümünün 8’inci yılında Ankara Karşıyaka Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

’’Ergenekon’’ soruşturması kapsamında ’Amirallere suikast’ iddialarına ilişkin soruşturma döneminde intihar eden Yarbay Ali Tatar, ölümünün 8’inci yılında Karşıyaka Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene Ali Tatar’ın ağabeyi Ahmet Tatar, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, bazı Ergenekon ve Balyoz davası sanıkları, davanın avukatları, aileleri ve çok sayıda seveni katıldı. Tatar’ın kabri başında saygı duruşundu bulunularak, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından dualar edildi, saz çalındı ve çiçekler bırakıldı.

Ali Tatar’ın annesi Satı Tatar da bu yıl Aralık ayında hayatını kaybetmişti. Gelenleri selamlayan ağabey Ahmet Tatar, "Ali’yi artık ana kucağına bıraktık. O herhalde artık yüreğinde bazı sitemler olsa dahi birazcık daha rahatlamıştır. Yüreklerimiz yaralı. Yaşadıklarımız hala hafızalarımızda tazeliğini koruyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.