Yarbay Gümüş, ayın şoförüne ödülünü verdi

Yarbay Gümüş, ayın şoförüne ödülünü verdi

Aydın’da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından geleneksel hale getirilen değerlendirmede ayın şoförü seçilen Burak Tömek, ödülünü Jandarma Trafik Şube Müdürü Yarbay Ali Rıza Gümüş’ün el...

Aydın’da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından geleneksel hale getirilen değerlendirmede ayın şoförü seçilen Burak Tömek, ödülünü Jandarma Trafik Şube Müdürü Yarbay Ali Rıza Gümüş’ün elinden aldı.

Aydın Şehiriçi Kooperatifinin bulunduğu Son Durak Tesisleri’nde gerçekleştirilen ödül töreninin bu ay ki konuğu Jandarma Trafik Şube Müdürü Yarbay Ali Rıza Gümüş oldu. Aralık ayında örnek davranışları ile ayın şoförü seçilen Burak Tömek, plaketini ve altın ödülünü Gümüş’ün elinden aldı.

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, bu uygulamayı uzun zamandan beri sürdürdüklerini belirterek, “Geleneksel hale getirdiğimiz ödülün inşallah uzun yıllar hep birlikte sizlerle vermeye devam edeceğiz. Halkın taşınması konusunda hizmet kalitesinin arttırılması için bu uygulamaya başladık. Bu da şoförlerin birbirini motive etmesini sağlıyor. Bu uygulamaya uzun yıllar devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Aralık ayının şoförü seçilen Burak Tömek’e ödülünü veren Jandarma Trafik Şube Müdürü Yarbay Ali Rıza Gümüş, “Sizi tekrar örnek kişi olarak görmeye devam ederiz” dedi.

Ayın Şoförü Ödül Törenine Aydın Jandarma Trafik Şube Müdürü Yarbay Ali Rıza Gümüş, Aydın Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ve şoförler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.