Yaşlı adamın evi kül oldu

Yaşlı adamın evi kül oldu

İzmir’in Bergama ilçesinde torunuyla birlikte yaşayan yaşlı adamın evi çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.Yangın, öğleden sonra Talatpaşa Mahallesi Tabak Çıkmazı’nda bir evde meydana geldi. Ev sah...

İzmir’in Bergama ilçesinde torunuyla birlikte yaşayan yaşlı adamın evi çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Yangın, öğleden sonra Talatpaşa Mahallesi Tabak Çıkmazı’nda bir evde meydana geldi. Ev sahibi 86 yaşındaki Halil Dilaver ile torunu İbrahim Güler’in (22) birlikte yaşadığı evde kömür sobasının borularının devrilmesi sonucu yangın çıktı. Yangın sırasında evde yalnız olan yaşlı adamın feryatlarını duyan komşuları itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında 2 odalı ev kullanılamaz hale geldi.

Belediye ekipleri gözü yaşlı dede ve torununa sahip çıktı

Öte yandan, yangın sırasında olay yerine gelen Bergama Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri yangında evi kullanılamaz hale gelen Halil Dilaver’i Bergama Belediyesi Sosyal Market’e götürerek kıyafet yardımında bulundu. Ardından, Aşevinde karnı doyurulup hamama götürülen Dilaver ve torunu, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in talimatıyla bir otele yerleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.