Yaşlı Kadın Evinin Yanışını Çaresizce İzledi

Yaşlı Kadın Evinin Yanışını Çaresizce İzledi

Aydın Merkez Efeler’de bir apartmanın 2. katında meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Sobadan çıktığı belirtilen yangında evi alevlere teslim olan yaşlı kadın itfaiyenin çalışmalarını çaresizce izledi.

Aydın Merkez Efeler’de bir apartmanın 2. katında meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Sobadan çıktığı belirtilen yangında evi alevlere teslim olan yaşlı kadın itfaiyenin çalışmalarını çaresizce izlerken yangın üst katlara sıçramadan söndürüldü.

Yangın akşam saatlerinde Efeler ilçe merkezi Cumhuriyet Mahallesi 1983 sokak üzerinde bulunan 4 numaralı apartmanın 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evde yalnız yaşayan 73 yaşındaki Arife Saygın kendisine ziyarete gelen oğlu ile mutfakta kahve içerken sobanın yandığı salondan dumanlar yükselmeye başladı. Bir anda evin alevlere teslim olduğunu gören Ali Saygı, ayaklarından rahatsız olduğu için yürüme güçlüğü çeken annesini hemen apartmandan aşağıya indirdi. Bu arada çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri, apartman girişinde yoğun duman olması nedeniyle yangına merdivenli araç ile evin balkonundan müdahale etti. Yangın üst katlara sıçramadan söndürülürken, evde maddi hasar meydana geldi.

Çaresizce yanan evinin söndürülmesini izleyen yaşlı kadın, "Oğlum ziyaretime gelmişti. Sobayı yaktıktan sonra oğluma kahve yapmak için mutfağa geçtim. Oğlum da peşimden gelince kahveyi mutfakta içerken bir anda çaput kokusu geldi. Baktık sobanın bulunduğu oda yanıyor. Ben yürümekte güçlük çektiğim için oğlum hemen beni alıp aşağıya indirdi. Yangın nasıl çıktı anlayamadık" diye konuştu.

Yaşlı kadını çevredekiler ve itfaiye ekipleri teselli etmeye çalışırken, yangın nedeniyle evin kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.