Yavuz: “Aydın’ın 15 yılık fetret dönemine son vereceğiz”

Yavuz: “Aydın’ın 15 yılık fetret dönemine son vereceğiz”

27. dönem Aydın Milletvekili Metin Yavuz, 2024 seçimlerinde AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu. Aydın’ın 15 yıldır fetret dönemi yaşadığını ve bunu son vereceklerini belirten Yavuz, “Aydın’ın kaybedilmiş yıllarını düzeltmek için adayım. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yapmadığı vaatleri yapmaya geliyoruz” dedi.

2024 yılı yerel seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan 27. dönem Aydın Milletvekili Metin Yavuz, eşi ve oğlu ile birlikte AK Parti Aydın İl Binası’na gelerek burada partililerle selamlaştı. Yavuz sohbetin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı dosyasını İl Başkanı Gökhan Ökten’e teslim ederek, başvurusunu gerçekleştirdi.

"BİLBORD BELEDİYECİLİĞİ TAHAMMÜL SINIRLARIMIZI ZORLUYOR"

metin-yavuz.jpgAydın’ın kaybedecek bir zamanının olmadığını karar verdiklerini belirten Yavuz, “Çerçioğlu 2014 yılında verdiği vaatlerin ancak yüzde 20’sini gerçekleştirdi. Aydın tarım, turizm ve sanayileşmeye doğru giden bir şehir. Hala fosseptikle, ulaşımla ilgili konular konuşuluyorsa burada yanlışlık var demektir. Beceriksiz yerel yönetimler yüzünde Aydın'da yaşam kalitemiz her geçen gün düşmekte, algı ve bilbord belediyeciliği tahammül sınırlarımızı zorluyor" dedi.

"TAHRİBATI GİDERMEYE GELİYORUZ"

Aydın’ın kaybedilmiş yıllarını telafi etmek için aday olduğunu belirten Yavuz,. "Şehrin lagarlarına temizlemeye talibiz, çeşmeden temiz ve ucuz su akıtmaya talibiz. Tarım ve turizm ve sanayileşmeye giden şehrin eksiklerini tamamlamaya talibiz. Özlem Çerçioğlu’nun yapmadığı vaatleri yapmaya talibiz. Fetret devrini sona erdirmek için Cumhur İttifakı olarak var gücümüz ile çalışmalara başladık. Yetkin, liyakatli ve donanımlı kadrolarımız ile Büyükşehir Belediyesinin Aydın'da yaptığı tahribatı gidermeye, Aydın’ın 15 yılık fetret dönemine son vermek için geliyoruz” diye konuştu.

059.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.