Yazarımız Bayraktaroğlu 2. kitabını yayınladı

Yazarımız Bayraktaroğlu 2. kitabını yayınladı

Gazetemiz yazarı Necdet Bayraktaroğlu “Tarihimizi Aydınlatan Belgeler” adlı 2. kitabını yayınladı.

Tarihe yön veren hükümdarların siyasetlerini, adaletini ve kararlılıklarını sergileyen "Tarihimizdeki Muhteşem Mektuplar" isimli eseriyle tanınan Aydın 24 köşe yazarı Necdet Bayraktaroğlu, “Tarihimizi Aydınlatan Belgeler” adlı 2. kitabını yayınladı. Aydın 24 Genel Yayın Yönetmeni Servet Töz’ü ziyaret eden yazarımız kitabını imzaladı.

Kitapta yazar, Orta Asya’da, ilk kitabelerden başlayarak menşurlar, fermanlar, fetvalar, ahitnameler, vasiyetnameler, vakıfnameler, nizamnameler, zafernameler, beyannameler gibi Hn, Hakan ve sultanların imza ve mühürleri ile yayınlanan belgeleri konularına göre bir bir açıklayarak bugünkü ve gelecekteki Türk nesline tarihin bilinmeyenlerini aydınlatarak geleceğe ışık tutarak meseleyi bilimsel bir titizlikle ele alıyor.

Tarihi belgelerin önemine dikkat çeken emekli savcı Necdet Bayraktaroğlu, “Yeni yetişen nesillerin atalarının idealini, dilini, kültürünü, inanç ve imanını anlaması, duyar, yaşayabilirse milletinin gelecek kaderini güçlü tutarlar. Çünkü milletlerin geleceğini ancak yeni nesiller tayin eder. Türk tarihinin ilk çıkışından beri ‘Tarihimizi Aydınlatan Belgeler’i, ana kaynak araştırıp inceleyerek geçmişi doğru anlayabilmek ve doğru olarak intikal ettirebilmek için doğru bilgilere ulaşmaya çalıştım” dedi.

“Tarihimizi Aydınlatan Belgeler” kitabının yazımı sırasında da, anlatıma sadelik ve akıcılık vererek, herkesin anlayabileceği bir üslup kullanan Bayraktaroğlu, kitabı herkesin okumasını tavsiye etti. Basımı Panama Yayınevi tarafından yapılan “Tarihimizi Aydınlatan Belgeler” kitabı D&R, TveK, Kitapyurdu, İdefix, İnkilap, Dost ve Sıla kitapevlerinden edinilebileceği belirtildi.

necdet-bayraktaroglu.JPG

necdet-bayraktaroglu-servet-toz.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.