Yazarımız Bayraktaroğlu, TÜYAP’ta kitaplarını imzalayacak

Yazarımız Bayraktaroğlu, TÜYAP’ta kitaplarını imzalayacak

Aydın 24 köşe yazarı emekli savcı Necdet Bayraktaroğlu, TÜYAP Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak.

Yazarımız Necdet Bayraktaroğlu, 20 Nisan Cuma ve 22 Nisan Pazar günü saat 14:00 - 19:00 arası İzmir TÜYAP Kitap Fuarında PANAMA YAYINCILIK standında Salon 2 ve NO: 102 E’de kitapları “Tarihimizdeki Muhteşem Mektuplar” ve “Tarihimizi Aydınlatan Belgeler” kitaplarını imzalayacak.

Emekli savcı olan yazarımız Necdet Bayraktaroğlu, kültür-sanat alanında yaptığı çalışmalarla da biliniyor. Yazarımızın birinci kitabı “Tarihimizdeki Muhteşem Mektuplar” da, Türk tarih sayfalarında atalarımızın kahramanlıklarını, yaşadıklarını, yazdıklarını ortaya koyarak tarihe ışık tutuyor.

“Tarihimizi Aydınlatan Belgeler” kitabında ise yazar, Orta Asya’da, ilk kitabelerden başlayarak menşurlar, fermanlar, fetvalar, ahitnameler, vasiyetnameler, vakıfnameler, nizamnameler, zafernameler, beyannameler gibi Hn, Hakan ve sultanların imza ve mühürleri ile yayınlanan belgeleri konularına göre bir bir açıklayarak bugünkü ve gelecekteki Türk nesline tarihin bilinmeyenlerini aydınlatarak geleceğe ışık tutarak meseleyi bilimsel bir titizlikle ele alıyor.

yazarimiz-bayraktaroglu,-tuyap’ta-kitaplarini-imzalayacak-002.jpgyazarimiz-bayraktaroglu,-tuyap’ta-kitaplarini-imzalayacak-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.