Yazarımız Mehmet Eroğlu yeni yaşını dostlarıyla kutladı

Yazarımız Mehmet Eroğlu yeni yaşını dostlarıyla kutladı

Aydın 24 Haber’in sevilen yazarı Mehmet Eroğlu, 81.’nci yaşını dostlarıyla birlikte kutladı.

Yeni yaşına giren köşe yazarımız Mehmet Eroğlu doğum gününü, dostları ile birlikte pasta keserek kutladı. Aydın 24 Haber Genel Yayın Yönetmeni Servet Töz, köşe yazarları Nevzat Arslan ve Ahmet Keleşoğlu, TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, Aydın Muhtarlar Derneği eski başkanı Ertuğrul Özdemir ve dostları ile birlikte pasta kesen Eroğlu, 81’inci yaşını kutlayan dostlarına teşekkür etti.

Anılarını “Bir Arkeologun anıları” adını verdiği kitapta toplayan yazarımız Eroğlu’nun nüfus kayıt işlemi ilkokuldan mezun olunca mecburiyetten gerçekleşmiş. Bu ilginç olayı anlatan Eroğlu, “1950 yılında ilkokulu bitirince diploma almak için nüfus cüzdanı olması gerekiyormuş. Bunun üzerine 12 arkadaş muhtardan gerekli bilgi ve belgeleri aldıktan sonra bir sabah çok erkenden köyümüzün bağlı olduğu ilçemize gittik. Baş açık, ayak yalın 12 arkadaş nüfus memurunun karşısına dizildik. Nüfus memuru yüzümüze bakarak ‘sen şu tarihinde doğmuş ol, sen şu tarihte doğmuş ol’ diye bizim doğum günümüzü belirleyerek nüfus cüzdanlarımızı verdi. Nüfus memuruna göre ben de 25 Şubat 1939 yılında doğmuş oldum. O nedenle nüfus memurunun verdiği tarihten öncemi sonramı doğmuşum belli değil. Nüfus memurunun yüzümüze bakarak belirlediği tarih olan bugünü doğum günüm olarak kabul ediyoruz” dedi.

Bu günde dostlarıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Eroğlu, 81.’nci yaşını kutlayan herkese teşekkür etti. Biz de Aydın 24 yazı ailesi olarak, doğum günü kabul edilen tarihe göre 81 yaşına giren Eroğlu’na sevdikleriyle beraber nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyoruz.

mehmet-eroglu-(1).jpgmehmet-eroglu-(2).jpgmehmet-eroglu-(3).jpgmehmet-eroglu-(4).jpgmehmet-eroglu-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum