Ydü’de İletişim Ve Medya Odaklı 10 Yeni Sertifikalı Eğitim Programı 13 Mart’ta Başlıyor

Ydü’de İletişim Ve Medya Odaklı 10 Yeni Sertifikalı Eğitim Programı 13 Mart’ta Başlıyor

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve YDÜ İletişim Fakültesi işbirliğinde, 2017 yılı bahar döneminde kişisel ve profesyonel gelişim odaklı, her kesimden ve her yaştan katılımcıya...

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve YDÜ İletişim Fakültesi işbirliğinde, 2017 yılı bahar döneminde kişisel ve profesyonel gelişim odaklı, her kesimden ve her yaştan katılımcıya açık 10 yeni eğitim ve sertifika programın başlayacağı bildirildi.

YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, YDÜ akademisyen ve uzmanları tarafından yürütülecek eğitimlerin iletişim, halkla ilişkiler ve medya alanlarında birbirinden farklı konuları içerdiği belirtildi. Açıklamada, kısa dönemli eğitimler ve sertifika programlarının 13 Mart 2017‘de başlayacağı kaydedildi.

YDÜ sertifikalı eğitim programları, Barış Dilini Anlamak, Film Çözümlemeleri Atölyesi, Stüdyo Fotoğrafçılığı, Etkili İletişim, Diksiyon ve Hitabet, Yeşilçam ve Sonrası Türkiye’de Sinema, Eğitimin Sosyal Temelleri, Radyo Program Yapımı, Televizyonun Temel Kavramları, Halkla İlişkiler Çalışmalarında Kurumsal İletişim ve İmaj Yönetimi konularını kapsayacak.

"İletişim alanında sertifika verdiğimiz kurslar önümüzdeki aylarda da artarak devam edecek"

Toplumsal yaşam pratiğini oluşturan iletişimin öneminin günümüzde her alanda görünür olduğunu vurgulayan YDÜ İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Gökçe Keçeci, "İletişimin bilim ve teknoloji desteğiyle farklı alanlara bölünmesi, kişilerarası, kurumlararası ve uluslararası çevrede yeni iletişim yöntemlerinin oluşumunu da beraberinde getirmiştir. Üniversitemizden aldığımız güçle birlikte, fakültemizin misyon edindiği topluma yarar sağlama noktasında; her yıl bilim ve uygulama alanlarında Yakın Doğu Enstitüsü ve Yaşam Boyu Eğitim Merkezinin düzenlediği sertifika programlarına dahil oluyoruz. Bu program kapsamında kısa ve uzun vadeli kurslar, donanımlı dersliklerde/stüdyolarda, konusunda uzman akademisyenler tarafından veriliyor. Geçmiş dönemlerde de birçok kuruma ve bireysel katılımcılara bilgi-deneyim kazandırmak amacıyla sertifika verdiğimiz kursların, önümüzdeki aylarda da artarak devam edeceğinin müjdesini vermek istiyorum" dedi

"İletişim odaklı yaşam boyu eğitim programları sağlıklı bir toplumsal etkileşimin gelişimi için çok önemli"

Yakın Doğu Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Müdürü, Doç. Dr. Umut Koldaş da, "YABEM olarak ülkemizde yaşam boyu eğitim felsefesinin özümsenmesine ve bilimle desteklenerek sistemli bir şekilde hayata geçirilmesine yön verici paydaşlardan biri olmak vizyonumuz doğrultusunda 2017 yılında da Üniversitemizin ilgili fakülte, bölüm ve merkezleri ile yaşamın farklı alanlarında eğitimler düzenlemeye devam ediyoruz. Sertifika programlarımızla yaşamın diğer alanlarında olduğu gibi iletişim, medya ve halkla ilişkiler alanlarında da yaşam boyu eğitim anlayışının ülkemizde kurumsallaşarak sistematik bir şekilde yaygınlaşmasına öncülük ediyoruz. Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesinin değerli öğretim elemanlarının birikim, vizyon ve tecrübeleriyle hazırlanan eğitim programlarımızda katılımcılarımızın kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı koymayı amaçlıyoruz" ifadelerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.