Yeni Fikir Sam’dan Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı Ziyaret

Yeni Fikir Sam’dan Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı Ziyaret

Yeni fikir Strateji Araştırmaları Derneği çatısı altında faaliyet gösteren, Aydın yerelinde ilk olma özelliği taşıyan düşünce kuruluşu Yeni Fikir SAM Aydın Valisi Sayın Erol Ayyıldız’ı makamında ziy...

Yeni fikir Strateji Araştırmaları Derneği çatısı altında faaliyet gösteren, Aydın yerelinde ilk olma özelliği taşıyan düşünce kuruluşu Yeni Fikir SAM Aydın Valisi Sayın Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.

Yeni Fikir SAM Başkan Yardımcıları; Gönül Şahin Mezkit, Davut Türkkan, Murat Kemal Avcı, Ali Akdemir, Yunus Kurt ve Rabia Çakı’nın katılımıyla Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın makamında gerçekleşen ziyarette Yenifikir SAM’ın amaçları hakkında Vali Erol Ayyıldız’a bilgi verildi.

Yeni Fikir SAM’nın esas amacının, Aydın ilinin tarihî, kültürel, siyasi, hukuki, ekonomik, tarım, eğitim, sosyolojik ve jeopolitik yapısı ile ilgili sorunlara ve açılımlara yönelik çalışmalar yapmak ve bunları kamuoyuna sunmak olduğunu belirten , Davut Türkkan, hedeflerinin sorunlara akılcı çözüm üretip ilgili makamlara sunmak olduğunu belirtti. Aydın’daki merkezin yanı sıra Denizli ve Muğla’daki Çalışma Masaları Başkanlıkları ile Güney Ege merkezli ufuk projeksiyonları ile siyaset, ekonomi ve toplum-kültür alanlarında bilgi üretmeyi ve üretilen ilmî bilgiyi sorun çözücü formüller halinde sunmayı hedeflediklerini kaydeden Türkkan, “Yeni Fikir SAM’ın bünyesinde uluslararası hakemli akademik fikir araştırma dergisi Yeni Fikir Dergisi, www.yenifikirhaber.com, Yeni Fikir Haber Ajansı (YFHA) ve Yeni Fikir Dergisi Yayınları var. Projeler ile Aydın ili çapında ve bölgede muşahhas (somut) neticelerle kazanımlar elde etmeyi görev kabul ettik” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vali Erol Ayyıldız, Yenifikir SAM’ın Aydın ili için yapacakları projeleri destekleyeceklerini belirterek heyete çalışmalarıonda başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.