Yeniköy’ün 30 yıllık su sorununu çözen Başkan Çerçioğlu’na büyük ilgi

Yeniköy’ün 30 yıllık su sorununu çözen Başkan Çerçioğlu’na büyük ilgi

AYDIN (İHA) – Koçarlı’nın Yeniköy Mahalle halkı, mahallenin 30 yıldır süren su sorununu çözen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.Yemeğe Koçarlı B...

AYDIN (İHA) – Koçarlı’nın Yeniköy Mahalle halkı, mahallenin 30 yıldır süren su sorununu çözen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.

Yemeğe Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Davul zurnayla karşılanan Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Alkışlarla mahalleye gelen Çerçioğlu’na özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Çerçioğlu’na mahalle sakinleri tarafından çiçek takdim edilirken mahallenin genç kızları da başkanı yerel kıyafetlerle karşıladı.

Yemekte konuşan Yeniköy Mahallesi Muhtarı Yalçın Altındiş "Bugün Yeniköy için tarihi bir gün. Bugün 30 yıldır hasretini çektiğimiz tatlı suyumuza kavuştuğumuz gündür. Özlem Başkanımıza Muhtarlar Toplantısı’nda içme ve kullanma suyuyla ilgili sorunumuz olduğunu söyledim. O da bana sorunumuzu çözeceğini söyledi. Bu kadar kısa sürede sorunumuzu çözdüğü için mahallem adına Özlem Çerçioğlu’na ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk "Sizden en fazla gelen talep ve şikâyet, su sorununuzun çözülmesiydi. Büyükşehir belediyesi ve ASKİ sorunu çözdü. Yılların sorununu çözdüğü için başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Bu ne güzel Yeniköy" diyerek Yeniköy halkını selamlayan Başkan Çerçioğlu ise "2014’te buranın su sorununu çözeceğim diye sizlere söz vermiştim. 30 yıl boyunca Yeniköy’ün su sorunu olmayacak. Susuzluğu en iyi kadınlarımız bilir. Su olmazsa hayat olmaz" dedi. Başkan Çerçioğlu sevgi seli eşliğinde Yeniköy’den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.