Yenimahalle’de Yıldızların Altında Film Keyfi

Yenimahalle’de Yıldızların Altında Film Keyfi

Yenimahalle Belediyesi vatandaşların yaz akşamlarına renk katmak için Açık Hava Sinem Günleri’ne start verdi. Etkinliğin ilk gününde Mahsun Kırmızıgül’ün “Mucize”si Yenimahalle seyircisiyle buluştu.Do...

Yenimahalle Belediyesi vatandaşların yaz akşamlarına renk katmak için Açık Hava Sinem Günleri’ne start verdi. Etkinliğin ilk gününde Mahsun Kırmızıgül’ün “Mucize”si Yenimahalle seyircisiyle buluştu.

Dopdolu bir etkinlik programıyla, açık hava sineması geleneğini tekrar yaşatan Yenimahalle Belediyesi, Sinema Günleri’ni Ragıp Tüzün Parkı’ndan başlattı.Sıcak havanın etkisiyle gündüz evlerine kapanan vatandaşlar, akşam Ragıp Tüzün Parkı’na aktı. Açık havada sinema izlemenin keyfini yaşayan Yenimahallelileri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da yalnız bırakmadı.

Mahalle sakinleriyle birlikte filmi izleyen Yaşar, “Bu etkinliğimizle sizleri, günlük streslerden bir nebze de olsa uzaklaştırabildiysek ne mutlu bize” dedi.

RAGIP TÜZÜN’DE “MUCİZE” YOĞUNLUĞU

Bu yılın başında vizyona giren ve Kırmızıgül’ün hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu film, gişede olduğu gibi Yenimahalle’de de büyük ilgi gördü. Filmi sinemada izleme fırsatı bulamayanlar, saatler öncesinden Ragıp Tüzün Parkı’nı doldurdu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan ve 1960’ların yoksulluk içerisindeki Türkiye’sine ayna tutan film, Yenimahalle seyircisinden tam not aldı.

Zaman zaman güldüren zaman zamansa duygu dolu anlar yaşatan Mucize’de kimi vatandaşlar göz yaşlarına hakim olamadı.

Aileleriyle birlikte keyifli bir akşam yaşayan mahalle sakinleri, belediyenin dağıtığı mısırlarla da yıldızlar altında film izlemenin keyfine vardı.

35 FİLM GÖSTERİLECEK

18 Eylül tarihine kadar devam edecek etkinlik kapsamında hafta içi her gün farklı bir mahallede açık havada sinema keyfi yaşanacak. 35 filmin gösterileceği etkinlikte, Türk sinemasına damga vurmuş ölümsüz yapımların yanı sıra gişe rekorları kıran en yeni filmler de vatandaşla buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.