Yıldırımkaya; Vatandaşımıza Hak Ettiği Hizmeti Sunmak İçin Çalışıyoruz

Yıldırımkaya; "Vatandaşımıza Hak Ettiği Hizmeti Sunmak İçin Çalışıyoruz"

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde bulunan Hisar Mahallesi'ne belediye ve İller Bankası işbirliği ile yeni bir park kazandırılacak. Belediye Başkanı Yıldırımkaya, "Vatandaşımıza hak ettiği hizmeti sunmak için çalışıyoruz" dedi.

- Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde bulunan Hisar Mahallesi'ne belediye ve İller Bankası işbirliği ile yeni bir park kazandırılacak. Belediye Başkanı Yıldırımkaya, "Vatandaşımıza hak ettiği hizmeti sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde göreve gelen Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Sultanhisar Belediyesi ve İller Bankası işbirliği ile yapılan projeler kapsamında Hisar Mahallesi'nde yeni bir park kazandırılacak. Parkta incelemelerde bulunan Yıldırımkaya, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana halkımızın hak ettiği hizmeti alması için var gücümüzle çalışıyoruz. İller Bankası'ndan aldığımız destekle sorumluluk alanımız içerisinde olan yerlerde çeşitli projeler gerçekleştirilerek vatandaşımıza hak ettiği hizmeti sunacağız. Bu projelerden bir tanesi de mahallemizdeki yeni parkımız olacak" dedi.

Vatandaşlar ise Yıldırımkaya'ya, mahallelerine yeni bir park kazandıracağı için teşekkür ederek, çalışmaların biran önce tamamlanmasını istediler.

YILDIRIMKAYA;

YILDIRIMKAYA;

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.