Yıldızspor, Avrupa Ekibiyle Dörtlü Turnuvaya Katıldı

Yıldızspor, Avrupa Ekibiyle Dörtlü Turnuvaya Katıldı

Aydın’ın alt yapıya önem veren amatör spor kulüplerinden Yıldızspor, Kuşadası’nda bir Avrupa takımının da yer aldığı dörtlü turnuvaya katıldı.Kuşadası Selçuk tesislerinde kamp yapan Arnavutluk’un Tira...

Aydın’ın alt yapıya önem veren amatör spor kulüplerinden Yıldızspor, Kuşadası’nda bir Avrupa takımının da yer aldığı dörtlü turnuvaya katıldı.

Kuşadası Selçuk tesislerinde kamp yapan Arnavutluk’un Tirana ekibi ile Altınordu, İzmirspor ve Yıldızspor’un da katıldığı bir mini futbol organizasyonu düzenlendi. Organize edilen turnuvada Yıldızspor’un Başkanı Kaya Özcan,yöneticiler ve veliler takımlarını yalnız bırakmadı.

Yıldızspor Altyapı Koordinatörü Ayhan Çiçek, yaptığı açıklamada; ”Yaz talinde de çalışmaya devam ediyoruz. Çok güzel bir sahada ve atmosferde çocuklarımız zevkli ve çekişmeli maçlar oynadılar. Bu tip organizasyonlar çocuklarımıza büyük katkı sağlamaktadır.Yaz boyuncu turnuvalara katılarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. 22-24 temmuz tarihlerinde Uşakta düzenlenecek 2005 grubu turnuvasına katılacağız.Bütün yarışmacı ekiplerimiz ve futbol okullarımız çalışmalarına devam etmektedirler. Futbol okullarımıza yoğun bir ilgi gösterilmektedir.Tüm velilerimize ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.