YÖK, ADÜ Ailesinin Fakülte Birincilerini Ödüllendirdi

YÖK, ADÜ Ailesinin Fakülte Birincilerini Ödüllendirdi

YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ailesinin fakülte birincilerini ödüllendirdi.2015-2016 üniversite giriş sınavlarında aldıkları puanla Adnan Menderes Üniversitesi fakülte...

YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ailesinin fakülte birincilerini ödüllendirdi.

2015-2016 üniversite giriş sınavlarında aldıkları puanla Adnan Menderes Üniversitesi fakültelerine 1.olarak kayıt yaptıran öğrenciler, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen teşekkür belgelerini düzenlenen senato toplantısında ADÜ Senatörlerinin önünde Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ın elinden aldı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bircan, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a nezaketinden dolayı teşekkür ettiği konuşmasında ADÜ ailesinin yeni fertlerine “Ailemize hoş geldiniz” dedi. Prof. Dr. Bircan, ADÜ’nün Aydın’ın taşıdığı değerlerin farkındalığıyla üzerine düşen sorumlulukları büyük bir mutlulukla yerine getirip diğer üniversiteler arasında saygın bir konuma ulaştığını vurgulayarak, “Bu motivasyonla ülkemizi her platformda gururla temsil edecek nitelikli eleman yetiştirmek için tüm akademik ve idari personelimiz özveriyle çalışıyor. Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi için atılan her adımda ADÜ Ailesinin yeni fertleriyle bu yolda olmak büyük bir mutluluk. Üniversitemizin kapıları sonuna kadar yeni öğrencilerimize açıldı. Hem YÖK Başkanımız hem de Üniversitem adına ülkemizin geleceği siz gençlerle gurur duyuyoruz ve size inanıyoruz” dedi.

Teşekkür belgelerini alan Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri, daha sonra ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.