YÖK Başkanı Saraç’tan TÜBİTAK Başkanı Ergin İle Görüşmesine İlişkin Açıklama

YÖK Başkanı Saraç’tan TÜBİTAK Başkanı Ergin İle Görüşmesine İlişkin Açıklama

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek,

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "100/2000 YÖK Doktora bursundan yararlanacak öğrencilerimizin TÜBİTAK projelerinde yer alması durumunda, TÜBİTAK’ın verdiği burs miktarının üst limitini geçmemek üzere aradaki farkın TÜBİTAK projeleri bütçesinden karşılanabilmesi konusunda olumlu bir görüşme oldu" dedi.

YÖK Başkanı Saraç, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Dün akşam TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin ile bir görüşme gerçekleştirdik. 100/2000 YÖK Doktora bursundan yararlanacak öğrencilerimizin TÜBİTAK projelerinde yer alması durumunda, TÜBİTAK’ın verdiği burs miktarının üst limitini geçmemek üzere aradaki farkın TÜBİTAK projeleri bütçesinden karşılanabilmesi konusunda olumlu bir görüşme oldu. TÜBİTAK Başkanlığı, bu konunun yakın zamanda Üst Kurullarında değerlendirileceğini bildirdi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.